Tervetuloa Norsko Marinelle!

Asiantuntevaa ja asiakaslähtökohtaista pavelua kaikkiin veneilyyn liittyviin tarpeisiin.


Ajankohtaista!

Kotisivustomme uusitaan kokonaan maaliskuun aikana, jonka jälkeen löydät tästä paikasta aina ajankohtaiset ja enemmän tietoa laajentuvista palveluistamme. 

Tervetuloa Norsko Marinelle!

Veneet ja veneily on ollut osa elämäämme jo pikkupojasta lähtien. Tunnemme veneet ja tunnistamme asiakkaidemme veneilytarpeet. Toimintakonseptiimme selkäranka on kokonaisvaltainen palvelu, johon sisältyy myynnin lisäksi huolto- ja telakointipalvelut. Asiakkaanamme pystyt keskittymään oleelliseen - nauttimaan veneilystä ja jättää veneen ylläpitoon liittyvät asiat meidän hoidettavaksi. 

Yrityksemme  päätoimi on keskittynyt on moottoriveneiden osto- myynti ja välitystoimintaan.  Laajasta valikoimastamme löytyy veneitä eri kokoluokissa

Mikäli et löytänyt sopivaa tämän hetkisestä valikoimastamme, me löydämme sinulle toiveitasi vastaavan veneen. 

Ota yhteyttä      

Venemyynti

Päätoimialamme on moottoriveneiden osto- myynti ja välitys.  Laajasta valikoimastamme löytyy veneitä pienestä avoveneestä aina luxusjahtiin. Mikäli et löytänyt sopivaa tämän hetkisestä valikoimasta me löydämme sinulle toiveitasi vastaavan veneen. 

Mikäli sinulla on nykyinen veneesi myymättä - ei hätää! Tarjoa se meille vaihdossa.  Saat meiltä nopean vaihtotarjouksen ja kaupantekoa helpottaaksemme tarjoamme joustavan rahoituksen ilman erillisvakuuksien tarvetta.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin katsotaan miten voimme palvella sinua: 

Ota yhteyttä 

Välitysmyynti

Välitämme asiakkaistamme ja välitystoimintamme perustana on tehdä veneen myyntiprosessi mahdollisimman vaivattomaksi. Välitysmyynnissä tuotamme venekohtaisen myyntimaterian ja markkinoimme venettäsi Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Venevälityksen kautta tavoitat seuraavat edut:

Veneen välitys ulkomailta

Mikäli olet harkitsemassa kokoluokassa +35 jalkaisen veneen hankintaa on kotimaan markkinan tarjonta usein hyvin rajallinen. Erityisesti niissä tilanteissa kun hankintaan liittyy useampia vaatimuksia voi sopivan veneen löytäminen olla haasteellista rajallisen tarjonnan takia. Silloin ratkaisu voi olla katsoa laajempaa tarjontaa tuontivenepuolella. 

Samalla on huomioitava, että vaikka tarjonta on laaja on syytä kiinnittää erityistä huomiota veneeseen yksilönä ja silloin veneen ostotarkastus on tärkeässä roolissa, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen. 

Jos olet harkitsemassa tuontiveneen ostoa, ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme palvella sinua.

Ota yhteyttä Linkistä näet tällä hetkellä myynnissä olevat varasto- / välitysveneemme

Seuraa meitä somessa